Wow

Standard

Sunt intr- o padure. De fapt nu stiu exact unde ma aflu.. dar seamana cu o padure.. este foarte multa verdeata. Pomi si floricele si tot ce poate creste intr o padure.

Este minunat de linistit.  Tocmai de aceea m-am gandit sa caut un loc unde sa ma asez in asa fel incat sa imi pot odihni trupul . Vreau un loc fin unde sa stau intinsa si in fata ochilor mei sa pot vedea cerul plin de nori si de razele de soare ce incearca sa isi faca loc.

In cautarea mirobolantului.. am gasit multe vietati si legume si fructe si ciuperci ! Da, ciuperci cu umbreluta rosie si multe buline albe. Astept vreo cateva minute pentru ca vreau sa vad daca poate face vreo miscare. Degeaba, totul e cam static. Dezamagita de cele intamplate merg in cautarea locului de relaxare.

Oare ce se aude in stanga? sa fie oare o veverita? sau un scons? sau poate chiar o cartita….? Nu.. nimeni din persoanele enumerate.. Este un iepuras de preerie care misca din urechiuse .. parca incearca sa imi transmita un mesaj.. Dar eu sunt om.. si nu il pot intelege absolut deloc. Si imi pare tare rau pentru ca sunt foarte sigura ca avea sa imi spuna ceva mega important.  Pa iepurasule, pa mititelule scumpule pufosule ! Ramai cu bine !

Dupa lunga despartire de animal.. altceva imi atrage atentia.  Este chiar un loc plin de culoare. Toate florile s-au strans in aici cauzand o iluzie de nedescris. Stau nemiscata 3 minute si meditez asupra starii mele. Oare sunt nebuna? Oare sunt treaza? Oare unde sunt?

Imi trece repede starea de neliniste si observ locul ! LOCUL!!!! pamant fin .. iarba multa si o raza de soare care straluceste locul. Ma intind si ghici ce? Ma iubesc cu natura !

(…va urma…)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s