Criza interioara

Standard

Acesta este un subiect despre care as putea vorbi destul timp.

Se intampla deseori ca un mare eveniment din viata ta sa te copleseasca…Dar ce te faci in momentul in care ai numai evenimente “bune” ?

Ce te faci cand observi ca fix atunci cand ai nevoie de cineva.. acel cineva intarzie sa apara?

Cat de pozitiv sa fii? Cat sa mai speri ? Cat sa iti mai doresti?

Ideea e ca ajungi la aceasta criza interioara, de care iti doresti sa scapi cu orice pret … insa toti factorii iti arata ca nu ai cum. Tot psihicul tau este la pamant.

Si da.. nu mai ai chef de nimic, nu mai ai chef sa razi, sau poate chiar sa te ridici din pat. Esti agitat si confuz in acelasi timp.. incerci sa iei treptat fiecare eveniment recent pt a gasi o rezolvare a crizei interioare. Te agati de fiecare vorba, fiecare gest pentru a intelege ce se intampla de fapt cu tine. Tu stii ca esti slab. Probabil stii chiar si cauzele care te-au adus in aceasta stare. Dar nu te ajuti deloc.. Si uite asa intri intr-o rutina, unde tot ce faci este sa iti pui masca de om normal in momentul in care vorbesti cu ceilalalti. Pentru ca nu vrei sa se afle, nu vrei sa te ajute nimeni, nici macar un sfat nu iti poate ridica moralul.

Ai nevoie de o singura persoana. In sufletul tau stii de fapt cine este sau cine ar trebui sa fie de fapt. Si o cauti.  Si o gasesti.  Si esti fericit din nou. Dai masca la o parte. Zambesti.. zambesti cu gura pana la urechi.. simti ca tot universul este al tau. Te incarci cu energie pozitiva si poti din nou sa speri.

Dar ce crezi? Orice fericire dureaza putin. Si iar cazi in depresie. Iar intri in rutina. Iar si iar si iar.

Esti trecut prin atatea evenimente de genu, incat la un moment dat obosesti.

Vad in fiecare zi oameni de genu’. Ii vad si atat. E trist.

Tot ce pot spune este faptul ca noi suntem singurii ce ne putem ajuta. In ziua de azi, acea “persoana” care intarzie sa apara este doar un motiv de care ne agatam si cam atat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s